ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

"... Έχω έξι τίμιους εργάτες.
(Μου έμαθαν όλα όσα ξέρω).
Τα ονόματά τους είναι Τι και Γιατί και Πότε
και Πώς και Πού και Ποιος ..."

Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Πατρών(ΤΕΕ).

Αποφοίτησα με άριστα από το Εσπερινό Λύκειο Πατρών το 2005 και εισήχθη μέσω Πανελλαδικών εξετάσεων στο Πολυτεχνείο Πατρών. Το Εσπερινό Λύκειο αποτέλεσε σταθμό για την ηθική κα επαγγελματική μου εξέλιξη, καθώς ,έσω της καθημερινής, πρωινής μου εργασίας και της παράλληλης κατάρτισ ης που μου προσέφερε, κατάφερα να γνωρίσω τον εαυτό μου και να αναδείξω τις ικανότητες μου.

Καθοριστικό ρόλο, όμως διεδραμάτισε και η οικογένεια μου, που με αγάπη και υποστήριξη από την παιδική μου ηλικία μου εμφύσησε το ενδιαφέρον για το επάγγελμα του πολιτικού μηχανικού, μέσα από την παρακολούθηση εργασιών της οικογενειακής επιχείρησης που σχετίζεται με τη μηχανική, αλλά και την παρακολούθηση της έννοιας της δημιουργίας, που έιναι συνυφασμένη με τη συγκεκριμένη ιδιότητα. Από το 2011 εως σήμερα είμαι κάτοχος του Τεχνικού Γραφείου '' ΜΕΝΕΓΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ'' , με ειδίκευση στον τομέα Προγραμματισμού και Διαχείρισης Τεχνικών έργων και στην μελέτη, έκδοση και εκπόνηση οικοδομικών αδειών, όπως και τοπογραφικών εφαρμογών.

Έχω εκπονήσει μελέτες για αλλαγή χρήσης κατοικιών σε καταστήματα, ανέγερσση οικοδομημάτων, κατασκευή πολυτελών κατοικιών, ξενοδοχείων, αλλά και ανακαινίσεις παντός τύπου. Έχω διατελέσει σύμβουλος στατικών εργασιών, επιβλέπων σε κατασκευές πλήθος ιδιωτικών και δημοσίων έργων. Το Τεχνικό μας Γραφείο έχει ασχοληθεί με την τακτοποίηση αυθαιρέτων σύμφωνα με τους νόμου 4014/2011 και 4178/2013, καθώς έχω διεκπεραιώσει τοπογραφικές αποτυπώσεις παντός τύπου. Μέχρι σήμερα ασχολούμαι με όλη τη γκάμα οικοδομικών και αρχιτεκονικών απαιτήσεων, με τα τελευταία χρόνια να αανλαμβάνει το Γραφείο μας εργασίες που αφορούν ενεργειακό και περιβαλλοντικό σχεδιασμό.

Η ειδίκευση μου αυτή στις μελέτη και επίβλεψη έργων χρησιμοποιήθηκε κατά την περίοδο της σταρτιωτικής μου θητείας στη Νεοσύστατη ΜΟΜΑ "ΔΙΔΕΡΓΩΝ", κατά την οποία μελέτησα 14 χλμ. Οδοποιίας και 2 κιβωτοειδών διατομών στη νήσο της Ικαρίας, υπηρέσια για την οποία είχ την τιμή να προβιβαστώ κατά την απόλυση μου, στον ανώτερο βαθμό του Υποδεκανέα.

Από τις αρχές του 2017 διετέλεσα μέλος της τριμελούς Επιτροπής Διεκδίκησης των Παράκτιων Μεσογεικών Αγώνων που πραγματοποιήθηκαν στην Tarragona της Ισπανίας, διοργάνωση που στ'εφθηκε με απόλυτη επιτυχία δεδομένου του γεγονότος ανάληψης των Αγώνων από την Αχαική πρωτεύουσα.