ΕΤΑΙΡΕΙΑ

The Best Way to Predict the
Future is to Create It...

Το Τεχνικό Γραφείο, "ΜΕΝΕΓΗΣ ΓΕΡ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ", εδρεύει στην Πάτρα και βρίσκεται σε ενεργή δράση από τον Σεπτέμβριο του 2011.
Επικεφαλής και υπεύθυνος του γραφείου είναι ο Θεόδωρος Μενεγής, Πολιτικός Μηχανικός Πανεπιστημίου Πατρών (2011).

Αντικείμενο του Τεχνικού μας Γραφείου είναι η μελέτη, η επίβλεψη κάθε μορφής και φύσεως τεχνικών έργων τόσο ιδιωτικού όσο και δημοσίου χαρακτήρα. Παρέχουμε υπηρεσίες σε θέματα επενδύσεων, εκπόνησης κάθε είδους τεχνικών, οικονομοτεχνικών ή οικονομικών μελετών και κατασκευής τεχνικών έργων οποιασδήποτε κατηγορίας, όπως και πληθώρα αρχιτεκτονικών και στατικών – αντισεισμικών μελετών, δομικών – κτιριακών έργων. Το πεδίο δραστηριοτήτων μας, περιλαμβάνει ακόμα, μελέτες επισκευής – ενίσχυσης κτιρίων, προσεισμικό έλεγχο κατασκευών, πραγματογνωμοσύνες, τοπογραφικά, οικοδομικές άδειες, συμβουλές τεχνικών έργων και άδειες λειτουργίας καταστημάτων. Τα τελευταία χρόνια, το γραφείο μας δραστηριοποιείται και στον χώρο των ενεργειακών μελετών.

Το Τεχνικό μας Γραφείο διαθέτει μόνιμο σε βάση τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό, αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, μηχανολόγοι μηχανικοί, τοπογράφοι αλλά και συμβολαιογράφοι, όπου με την κριτική ικανότητα και δυνατότητα επιλογών αναλαμβάνουν με αυξημένη επιστημονική ευθύνη παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες και πρακτικές συμβουλές, ικανοποιώντας τους πελάτες μας προσπαθώντας για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Συνδυάζουμε απόλυτα τη λειτουργικότητα, την ποιότητα αλλά και την οικονομία με απώτερο στόχο το υψηλό τελικό αποτέλεσμα της κατασκευής, δίνοντας πάντα, έμφαση στην ποιότητα των υλικών και των στοιχείων δόμησης, αποτελούμε την άριστη επιλογή στον τομέα των κατασκευών. Αποβλέπουμε σε σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες, ενώ εγγύηση για τον στόχο αυτό αποτελούν τα έργα και η εμπειρία του γραφείου. Η επαγγελματική συνέπεια, σε συνδυασμό με την συνεχή εξέλιξη και την τεχνική αναβάθμιση υπηρεσιών και εξοπλισμού είναι η φιλοσοφία του Γραφείου μας. Σκοπός μας είναι να σταθούμε δίπλα σας και να είμαστε αρωγoί σε κάθε σας προσπάθεια.

Δείτε τις


υπηρεσίες μας